Video’s: Isopix zet de backstagedeuren van Hollywood voor je open

Video’s: Isopix zet de backstagedeuren van Hollywood voor je open

Isopix stelt video’s voor van de sterren, celebrity’s en royals.

De Kardashians, de Clooney, de Beckhams en alle andere bekende koppen, gefilmd in hun dagelijks leven, hun reacties op de vraag van de fotograaf, hun grove bek, hun ergernis of… hun stilte.

Van bimbo’s in sexy outfit tot sterren zonder make-up, als verliefd koppel of van op afstand...

Kortom, de keerzijde, de verborgen kant van de sterren.

Bij Isopix zorgen de video’s voor een buzz. Ze zijn een onmisbaar element voor webredacties.

Contacteer ons
Over Isopix

ISOPIX werd opgericht in 1984. Al snel nam het agentschap een plaats in op de markt en werd erkend als een betrouwbare partner. Het fotobureau biedt een ruime keuze aan editorial en documentaire beelden.

Recent heeft ISOPIX met succes de distributie van gespecialiseerde bronnen op de markt geplaatst en biedt vandaag een uniek portfolio van creatieve, originele afbeeldingen, beschikbaar in “rights managed” of “royalty free”.

De inhoud van ISOPIX (foto’s en video’s) is gericht op zowel een sterke lokale en vernieuwde productie maar ook op een breed internationaal aanbod dat dagelijks rijker wordt met 15.000 Visuals.

ISOPIX verdeelt in België erkende en prestigieuze organisaties zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Belga, Starface, X17, August, enz. deze redactionele bronnen zijn reeds versterkt geweest door gespecialiseerde collecties zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc.

Sinds altijd, beschikt ISOPIX over een sterk team van fotografen en editors die opdrachten leveren aan de media, Belgische en internationale instellingen en bedrijven.

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België