Tom GASTMANS treedt toe als COO bij ISOPIX

Nieuwe COO bij Isopix. SOPIX kondigt de komst van Tom GASTMANS aan als Chief Operating Officer (COO). Tom Gastmans beschikt over een uitgebreide ervaring in de wereld van de fotoagentschappen.

ISOPIX kondigt de komst van Tom GASTMANS aan als Chief Operating Officer (COO).
Tom Gastmans beschikt over een uitgebreide ervaring in de wereld van de fotoagentschappen:BelgaImage, Reporters, Van Parys Media en Image Bank.

Voor Paul MARNEF, CEO van ISOPIX, « zal de komst van Tom GASTMANS toelaten de strategie van het bedrijf als “degelijke beeldpartner” te consolideren voor de media, communicatiebureaus en bedrijven ».

Tom GASTMANS is verheugd om deze uitdaging aan te gaan, « er zijn mogelijkheden voor fotobureaus die voldoen aan de nieuwe visuele behoeftes van de klanten en die innovatieve zakelijke oplossingen bieden. Het is mijn rijke ervaring die ik ter beschikking wil stellen aan ISOPIX, erkend agenstchap in België ».

Met deze versterking zal het management team haar strategie op de volgende gebieden consolideren:

  • Het aanbieden van een ruime keuze aan visuele content (foto’s, video’s en illustraties) aan de media, de wereld van de communicatie en de bedrijven, beschikbaar via haar website: www.isopix.be (meer dan 30 miljoen beelden).
  • Het ter beschikking stellen van de expertise van een team van professionele fotografen voor bedrijven om aan hun visuele behoeften te beantwoorden, corporate.isopix.be/about.
  • Het aanbieden van nieuwe communicatie tools door middel van virtuele rondleidingen voor bedrijven, virtuele-bezoeken.be.
  • Het aanbieden van globale visuele oplossingen aan organisaties, internationale instellingen of bedrijven (beeldopnames, online zetten van beelden, distributie, persmededelingen, beheren van archieven, etc..), www.isopix.be/ep-photo-service_nl.aspx.

Het management team:

Contacteer ons
Over Isopix

Ons fotoagentschap werd opgericht in 1984.
ISOPIX heeft een expertise ontwikkeld in corporate fotografie. We ondersteunen bedrijven, Europese instellingen en andere organisaties in hun visuele communicatiebehoeften. Ervaren professionals: fotografen, videografen en redacteuren vereeuwigen al uw belangrijke momenten. Wij versterken uw projecten en illustreren ze met een echte kwaliteitsgarantie.

ISOPIX is ook een erkend persbureau dat een breed scala aan redactionele foto's en gespecialiseerde inhoud aanbiedt. We bieden een uniek portfolio van redactionele, creatieve en originele afbeeldingen, waarvan de inhoud dagelijks wordt verrijkt met 15.000 beelden.
We distribueren in België prestigieuze en erkende internationale fotoagentschappen zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Starface, X17, August , enz.. Deze redactionele collecties zijn recentelijk versterkt door gespecialiseerde bronnen zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc..

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België