Tom GASTMANS treedt toe als COO bij ISOPIX

Nieuwe COO bij Isopix. SOPIX kondigt de komst van Tom GASTMANS aan als Chief Operating Officer (COO). Tom Gastmans beschikt over een uitgebreide ervaring in de wereld van de fotoagentschappen.

Woensdag 11 januari 2017 — ISOPIX kondigt de komst van Tom GASTMANS aan als Chief Operating Officer (COO).
Tom Gastmans beschikt over een uitgebreide ervaring in de wereld van de fotoagentschappen:BelgaImage, Reporters, Van Parys Media en Image Bank.

Voor Paul MARNEF, CEO van ISOPIX, « zal de komst van Tom GASTMANS toelaten de strategie van het bedrijf als “degelijke beeldpartner” te consolideren voor de media, communicatiebureaus en bedrijven ».

Tom GASTMANS is verheugd om deze uitdaging aan te gaan, « er zijn mogelijkheden voor fotobureaus die voldoen aan de nieuwe visuele behoeftes van de klanten en die innovatieve zakelijke oplossingen bieden. Het is mijn rijke ervaring die ik ter beschikking wil stellen aan ISOPIX, erkend agenstchap in België ».

Met deze versterking zal het management team haar strategie op de volgende gebieden consolideren:

  • Het aanbieden van een ruime keuze aan visuele content (foto’s, video’s en illustraties) aan de media, de wereld van de communicatie en de bedrijven, beschikbaar via haar website: www.isopix.be (meer dan 30 miljoen beelden).
  • Het ter beschikking stellen van de expertise van een team van professionele fotografen voor bedrijven om aan hun visuele behoeften te beantwoorden, corporate.isopix.be/about.
  • Het aanbieden van nieuwe communicatie tools door middel van virtuele rondleidingen voor bedrijven, virtuele-bezoeken.be.
  • Het aanbieden van globale visuele oplossingen aan organisaties, internationale instellingen of bedrijven (beeldopnames, online zetten van beelden, distributie, persmededelingen, beheren van archieven, etc..), www.isopix.be/ep-photo-service_nl.aspx.

Het management team: