Starting the New(s) year with a Splash

Starting the New(s) year with a Splash

Isopix wordt de Belgische distributeur voor Splash News en Splash TV, het referentiebureau voor entertainmentafbeeldingen en - video’s.

Splash News en Splash TV, ‘s werelds toonaangevende nieuwsagentschap voor celebrities, heeft een distributieovereenkomst getekend met Isopix. Voor België wordt Isopix de referentiepartner voor het leveren van beelden, video’s en verhalen van celebrities aan uitgevers.

Door de distributie van Splash News en Splash TV versterkt Isopix zijn positie als het referentie entertainment fotoagentschap dat instaat om relevante inhoud aan te bieden over het leven van de sterren. Bijvoorbeeld: het laatste nieuws over de familie Kardashian, de aankomst van Madonna en haar dochters Esther en Stelle in JFK of nog Justin Bieber die geniet van zijn vrije tijd gedurende de vakantieperiode. Wat het evenement ook is, Splash News biedt een volledige coverage dankzij kantoren in London, New York, Miami, Sydney, Berlijn, Milaan en Los Angeles.

Beelden en video’s zullen beschikbaar zijn op de Isopix website, maar zijn ook te zien op de Splash News-website. Vraag vandaag nog om uw login en wachtwoord als u die nog niet heeft!

Met een dagelijkse exclusieve feed aan Isopix van meer dan 300 fotoreportages en video’s,

biedt de collectie onze klanten een omvangrijke verslaggeving van de wereld van de beroemdheden. De collecties worden in realtime bijgewerkt en stellen je in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe sterrenverhalen en om je lezers het meest accurate nieuws te bieden. Splash News bied je ook een compleet archief van het leven van de celebrities. En je kunt eveneens de modepagina's vullen aangezien Splash News archiveert wat de beroemdheden dragen!

Video vormt ook een groot deel van de collectie. Voor omroepen of nieuwswebsites helpt video onze klanten meer bezoekers aan te trekken en dus meer clicks.

Alle foto's en video's zijn verkrijgbaar via single image-verkopen of via abonnement. Wij streven ernaar om de juiste oplossing te bieden die in uw strategie past. Neem contact op met ons team om uw behoeften te bepalen en een offerte te ontvangen.

Adrian Murrell, Managing Director UK, is verheugd over deze overeenkomst: "Isopix biedt een sterk huis voor onze collectie en heeft een goed begrip van de Belgische markt. Ik geloof dat klanten zullen genieten van innovatieve oplossingen voor hun beeldbehoeften inzake celebrities".

Paul Marnef, CEO en oprichter van Isopix is eveneens verheugd over deze nieuwe stap voor Isopix: "We zijn uitermate tevreden over de distributie van Splash News. Isopix wordt de plaats in België voor beelden van beroemdheden en we proberen in te spelen op de behoeften van meerdere potentiële klanten met relevante selecties tegen innovatieve commerciële voorwaarden".

Je kunt op elk moment op de hoogte blijven door ons te volgen op Social Media:
Voor Splash News: Instagram, Facebook
Voor Splash TV: Instragram, Facebook
Voor Isopix: Instagram, Facebook

OVERSPLASH

Splash was founded in 1991 by Fleet Street reporters Kevin Smith and Gary Morgan in Los Angeles. It now boasts offices around the globe with editorial and sales teams in London, New York, Los Angeles, Miami, Australia and in Berlin and Milan. Think celebrity news? Think Splash.

Splash News werd in 1991 opgericht door Fleet Street-verslaggevers Kevin Smith en Gary Morgan in Los Angeles. Splash News beschikt nu over kantoren over de hele wereld met redactie- en verkoopteams in Londen, New York, Los Angeles, Miami, Australië en in Berlijn en Milaan. Denk aan nieuws over beroemdheden? Denk Splash.

Al meer dan 25 jaar werkt Splash News samen met wereldberoemde entertainmentfotografen om een centrale bron te bieden voor de beste beschikbare beelden. Splash News biedt publishing professionals opvallende beelden, ongeëvenaard in kwaliteit, nauwkeurigheid en diepte van informatie.

Voor meer informatie, richt u tot:

Splash News
Gavin Wilson
News Editor (EMEA)
Tel.: + 44 7734 47 51 51
Email: gwilson@splashnews.com
Web: www.splashnews.com

Isopix
Tom Gastmans
COO
Tel.: +32 (0)2 420 30 50
Email: tomg@isopix.be
Web: www.isopix.be

Contacteer ons
Over Isopix

ISOPIX werd opgericht in 1984. Al snel nam het agentschap een plaats in op de markt en werd erkend als een betrouwbare partner. Het fotobureau biedt een ruime keuze aan editorial en documentaire beelden.

Recent heeft ISOPIX met succes de distributie van gespecialiseerde bronnen op de markt geplaatst en biedt vandaag een uniek portfolio van creatieve, originele afbeeldingen, beschikbaar in “rights managed” of “royalty free”.

De inhoud van ISOPIX (foto’s en video’s) is gericht op zowel een sterke lokale en vernieuwde productie maar ook op een breed internationaal aanbod dat dagelijks rijker wordt met 15.000 Visuals.

ISOPIX verdeelt in België erkende en prestigieuze organisaties zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Belga, Starface, X17, August, enz. deze redactionele bronnen zijn reeds versterkt geweest door gespecialiseerde collecties zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc.

Sinds altijd, beschikt ISOPIX over een sterk team van fotografen en editors die opdrachten leveren aan de media, Belgische en internationale instellingen en bedrijven.

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België