Science Photo Library en Isopix tekenen distributieovereenkomst voor België en Luxemburg

Science Photo Library en Isopix tekenen distributieovereenkomst voor België en Luxemburg

Distributie in België en Luxemburg van de referentiebron voor wetenschappelijke en medische beelden en video’s.

Science Photo Library (SPL), ’s werelds grootste bron van wetenschappelijke en medische visuele content, kiest voor Isopix, het gespecialiseerd agentschap in niche content. Voor Isopix is het een opportuniteit om de referentiepartner te worden voor de levering, in België en Luxemburg , van wetenschappelijke beelden en video’s voor uitgevers, communicatie professionals, organisaties en bedrijven.

Dankzij de verdeling van SPL versterkt Isopix haar reputatie van referentie niche fotobureau en zeker op het vlak van dieren, milieu, flora, gezondheidszorg, geschiedenis, wetenschap, technologie en ten slotte het universum.

Beelden zijn beschikbaar op de website van isopix.be alsmede op de site van Science Photo Library (SPL).

SPL heeft meer dan 35 jaar samengewerkt met een breed scala van specialisten, wetenschappelijke gemeenschappen en gezondheidswerkers. Het agentschap heeft er uitdrukkelijk voor gezorgd dat zowel foto’s als video’s nauwkeurig werden omschreven en van hoge kwaliteit zijn. Met meer dan 600 000 foto’s en video’s zullen onze klanten toegang hebben tot een uitgebreid overzicht van de wetenschap.

Wekelijks bijgewerkt, richt de collectie zich op vele behoeften:

U wilt op de hoogte blijven? Contacteer ons, of registreer vandaag op Science Photo Library en onze editors zullen er voor zorgen dat U een wekelijkse selectie van de meest opvallende beelden ontvangt.

Video is uitgegroeid tot een belangrijk gebied voor de ontwikkeling van SPL. Voor gebruik in een creatief project, voor een publicatie op het web of voor een uitzending, SPL biedt een bron van onschatbare waarde nooit eerder gezien in België en Luxemburg. Meerdere clips kunnen gemonteerd worden om een kwalitatieve video te maken.

Alle foto’s en video’s zijn ook beschikbaar voor educatieve doeleinden. SPL kan gebruikt worden om tools te bouwen voor het onderwijs, dynamisch en inspirerend wat het leren voor de studenten eenvoudiger maakt. De visuele inhoud van SPL zal dan bijdragen tot het beter begrijpen van de fascinerende wereld van de wetenschap.

Simon Stone, Director of Sales van SPL zei: ‘De wetenschappelijke inhoud is van cruciaal belang voor de media, het onderwijs en de creatieve sector. De distributieovereenkomst tussen SPL en Isopix biedt een uitstekende distributie van onze foto’s en video’s in België en Luxemburg voor alle spelers die op zoek zijn naar visuele inhoud met een hoge wetenschappelijke waarde’.

‘We zijn erg blij met de verdeling van SPL, een wereldwijd erkende collectie. Isopix wordt dus versterkt in haar strategie van de verdeling van gespecialiseerde inhoud en kan dus beter dan ooit aan de behoeften van de markt antwoorden, aldus Paul Marnef, CEO en oprichter van Isopix’.
 

OVER SCIENCE PHOTO LIBRARY

Science Photo Library (SPL) is de belangrijkste bron van wetenschapsbeelden en video. De inhoud van SPL is wereldwijd ongeëvenaard dankzij het verwerven van wetenschappelijke en medische deskundigen, van gerenommeerde fotografen en instellingen. Uitstekende kwaliteit, nauwkeurigheid en inzet voor uitmuntendheid zitten diep in het DNA van het bedrijf.

Science Photo Library inspireert creatieve professionals en levert veelbelovende content van de hoogste kwaliteit voor een breed portfolio van klanten. Bezoek www.sciencephoto.com voor meer informatie en blijf verbonden op Twitter, LinkedIn en Facebook.

Contacteer ons
Over Isopix

Ons fotoagentschap werd opgericht in 1984.
ISOPIX heeft een expertise ontwikkeld in corporate fotografie. We ondersteunen bedrijven, Europese instellingen en andere organisaties in hun visuele communicatiebehoeften. Ervaren professionals: fotografen, videografen en redacteuren vereeuwigen al uw belangrijke momenten. Wij versterken uw projecten en illustreren ze met een echte kwaliteitsgarantie.

ISOPIX is ook een erkend persbureau dat een breed scala aan redactionele foto's en gespecialiseerde inhoud aanbiedt. We bieden een uniek portfolio van redactionele, creatieve en originele afbeeldingen, waarvan de inhoud dagelijks wordt verrijkt met 15.000 beelden.
We distribueren in België prestigieuze en erkende internationale fotoagentschappen zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Starface, X17, August , enz.. Deze redactionele collecties zijn recentelijk versterkt door gespecialiseerde bronnen zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc..

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België