Olivier POLET heeft ISOPIX gekozen voor de distributie van zijn fotografische producties

Olivier POLET heeft ISOPIX gekozen voor de distributie van zijn fotografische producties

Olivier POLET is een fotograaf met een groot hart die nooit bang is geweest om grote inspanningen te leveren om fotoproducties te realiseren.

Olivier is een geweldige professional die onderwerpen produceert die er toe doen in de wereld van de journalistieke fotografie in België en in het buitenland.

Altijd op zoek naar originaliteit, maar ook naar exclusiviteit, houdt Olivier POLET ervan geduldig zijn fotografische projecten op te bouwen om ervoor te zorgen het unieke beeld vast te leggen dat het verschil maakt.

Olivier POLET definieert zichzelf vandaag als een fotograaf van gevoelens, emoties, vreugde en pijn. Als iemand die erin slaagt mensen vast te leggen zoals ze werkelijk zijn. Olivier houdt ook van illustreren en zorgt ervoor om de grote menselijke saga’s te laten meeleven.

Olivier vindt het uitdagend om in België de prachtige onbekende rijkdommen op te sporen en deze dan aan het grote publiek te laten ontdekken. Hij heeft ook een aantal zeer belangrijke onderwerpen in het buitenland geproduceerd, waaronder een uitgebreide feature over de diamantindustrie.

Olivier POLET is ook de auteur van boeken. Sommigen zullen zich het bekende boek herinneren dat de intimiteit van het Belgische koningshuis toont.

Voor Paul MARNEF, CEO van ISOPIX, « We zijn verheugd dat we niet alleen de rijke archieven van Olivier kunnen verspreiden maar dat we ook op hem kunnen rekenen voor de productie van redactionele of zakelijke reportages. De komst van Olivier binnen ISOPIX geeft aan dat het bureau de referentie in België wordt voor originele en kwaliteits-fotografie. ISOPIX streeft ernaar de thuisbasis te worden van de fotografen die in ons land meetellen ».

Olivier POLET is ook verheugd over de mogelijkheid om lid te worden van een team dat zich op journalistieke fotografie concentreert : « Ik heb voor ISOPIX gekozen omdat ik bij het bedrijf een hernieuwde energie vond die essentieel is om mij te ondersteunen en me aan te moedigen bij de realisatie van mijn projecten ».

Vanaf vandaag kunt u de archieven van Olivier POLET terugvinden op de website van ISOPIX.

Over Isopix

Ons fotoagentschap werd opgericht in 1984.
ISOPIX heeft een expertise ontwikkeld in corporate fotografie. We ondersteunen bedrijven, Europese instellingen en andere organisaties in hun visuele communicatiebehoeften. Ervaren professionals: fotografen, videografen en redacteuren vereeuwigen al uw belangrijke momenten. Wij versterken uw projecten en illustreren ze met een echte kwaliteitsgarantie.

ISOPIX is ook een erkend persbureau dat een breed scala aan redactionele foto's en gespecialiseerde inhoud aanbiedt. We bieden een uniek portfolio van redactionele, creatieve en originele afbeeldingen, waarvan de inhoud dagelijks wordt verrijkt met 15.000 beelden.
We distribueren in België prestigieuze en erkende internationale fotoagentschappen zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Starface, X17, August , enz.. Deze redactionele collecties zijn recentelijk versterkt door gespecialiseerde bronnen zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc..

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België