Olivier POLET heeft ISOPIX gekozen voor de distributie van zijn fotografische producties

Olivier POLET heeft ISOPIX gekozen voor de distributie van zijn fotografische producties

Olivier POLET is een fotograaf met een groot hart die nooit bang is geweest om grote inspanningen te leveren om fotoproducties te realiseren.

Olivier is een geweldige professional die onderwerpen produceert die er toe doen in de wereld van de journalistieke fotografie in België en in het buitenland.

Altijd op zoek naar originaliteit, maar ook naar exclusiviteit, houdt Olivier POLET ervan geduldig zijn fotografische projecten op te bouwen om ervoor te zorgen het unieke beeld vast te leggen dat het verschil maakt.

Olivier POLET definieert zichzelf vandaag als een fotograaf van gevoelens, emoties, vreugde en pijn. Als iemand die erin slaagt mensen vast te leggen zoals ze werkelijk zijn. Olivier houdt ook van illustreren en zorgt ervoor om de grote menselijke saga’s te laten meeleven.

Olivier vindt het uitdagend om in België de prachtige onbekende rijkdommen op te sporen en deze dan aan het grote publiek te laten ontdekken. Hij heeft ook een aantal zeer belangrijke onderwerpen in het buitenland geproduceerd, waaronder een uitgebreide feature over de diamantindustrie.

Olivier POLET is ook de auteur van boeken. Sommigen zullen zich het bekende boek herinneren dat de intimiteit van het Belgische koningshuis toont.

Voor Paul MARNEF, CEO van ISOPIX, « We zijn verheugd dat we niet alleen de rijke archieven van Olivier kunnen verspreiden maar dat we ook op hem kunnen rekenen voor de productie van redactionele of zakelijke reportages. De komst van Olivier binnen ISOPIX geeft aan dat het bureau de referentie in België wordt voor originele en kwaliteits-fotografie. ISOPIX streeft ernaar de thuisbasis te worden van de fotografen die in ons land meetellen ».

Olivier POLET is ook verheugd over de mogelijkheid om lid te worden van een team dat zich op journalistieke fotografie concentreert : « Ik heb voor ISOPIX gekozen omdat ik bij het bedrijf een hernieuwde energie vond die essentieel is om mij te ondersteunen en me aan te moedigen bij de realisatie van mijn projecten ».

Vanaf vandaag kunt u de archieven van Olivier POLET terugvinden op de website van ISOPIX.

Over Isopix

ISOPIX werd opgericht in 1984. Al snel nam het agentschap een plaats in op de markt en werd erkend als een betrouwbare partner. Het fotobureau biedt een ruime keuze aan editorial en documentaire beelden.

Recent heeft ISOPIX met succes de distributie van gespecialiseerde bronnen op de markt geplaatst en biedt vandaag een uniek portfolio van creatieve, originele afbeeldingen, beschikbaar in “rights managed” of “royalty free”.

De inhoud van ISOPIX (foto’s en video’s) is gericht op zowel een sterke lokale en vernieuwde productie maar ook op een breed internationaal aanbod dat dagelijks rijker wordt met 15.000 Visuals.

ISOPIX verdeelt in België erkende en prestigieuze organisaties zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Belga, Starface, X17, August, enz. deze redactionele bronnen zijn reeds versterkt geweest door gespecialiseerde collecties zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc.

Sinds altijd, beschikt ISOPIX over een sterk team van fotografen en editors die opdrachten leveren aan de media, Belgische en internationale instellingen en bedrijven.

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België