Nieuwe collectie: Christophel

Nieuwe collectie: Christophel

De Christophel collectie bevat enkele miljoenen afbeeldingen die meer dan 200.000 films en TV series omvatten.

Isopix heeft het genoegen u de representatie van één van de meest gerenommeerde  verzamelingen van afbeeldingen in digitale filmarchieven aan te kondigen.

De Christophel collectie bevat enkele miljoenen afbeeldingen die meer dan 200.000 films en TV series omvatten.  Vanaf de eerste gebroeders Lumière films tot de nieuwste indoor producties.

Al deze foto's van films, opnames, portretten van acteurs en regisseurs zijn nu beschikbaar voor u op de website van Isopix.

Naast de Franse en Amerikaanse filmcollecties, bevat het agentschap "Collection Christophel" een uitgebreide selectie van Aziatische en Europese films.

Ter referentie bevatten alle bijschriften en trefwoorden de titel van de film, de naam van de acteurs en regisseurs en het jaar dat de film werd uitgebracht.

Hierbij een selectie van beelden. Het Isopix team helpt  u graag verder met eventuele vragen of voor opzoeking van foto's.

Contacteer ons
Bernadette Lepers Sales Manager, Isopix
Kristof Pierco Account Manager, Isopix
Bernadette Lepers Sales Manager, Isopix
Kristof Pierco Account Manager, Isopix
Over Isopix

Ons fotoagentschap werd opgericht in 1984.
ISOPIX heeft een expertise ontwikkeld in corporate fotografie. We ondersteunen bedrijven, Europese instellingen en andere organisaties in hun visuele communicatiebehoeften. Ervaren professionals: fotografen, videografen en redacteuren vereeuwigen al uw belangrijke momenten. Wij versterken uw projecten en illustreren ze met een echte kwaliteitsgarantie.

ISOPIX is ook een erkend persbureau dat een breed scala aan redactionele foto's en gespecialiseerde inhoud aanbiedt. We bieden een uniek portfolio van redactionele, creatieve en originele afbeeldingen, waarvan de inhoud dagelijks wordt verrijkt met 15.000 beelden.
We distribueren in België prestigieuze en erkende internationale fotoagentschappen zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Starface, X17, August , enz.. Deze redactionele collecties zijn recentelijk versterkt door gespecialiseerde bronnen zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc..

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België