Nieuwe collectie: Christophel

Nieuwe collectie: Christophel

De Christophel collectie bevat enkele miljoenen afbeeldingen die meer dan 200.000 films en TV series omvatten.

Isopix heeft het genoegen u de representatie van één van de meest gerenommeerde  verzamelingen van afbeeldingen in digitale filmarchieven aan te kondigen.

De Christophel collectie bevat enkele miljoenen afbeeldingen die meer dan 200.000 films en TV series omvatten.  Vanaf de eerste gebroeders Lumière films tot de nieuwste indoor producties.

Al deze foto's van films, opnames, portretten van acteurs en regisseurs zijn nu beschikbaar voor u op de website van Isopix.

Naast de Franse en Amerikaanse filmcollecties, bevat het agentschap "Collection Christophel" een uitgebreide selectie van Aziatische en Europese films.

Ter referentie bevatten alle bijschriften en trefwoorden de titel van de film, de naam van de acteurs en regisseurs en het jaar dat de film werd uitgebracht.

Hierbij een selectie van beelden. Het Isopix team helpt  u graag verder met eventuele vragen of voor opzoeking van foto's.

Contacteer ons
Kristof Pierco Account Manager, Isopix
Kristof Pierco Account Manager, Isopix
Over Isopix

ISOPIX werd opgericht in 1984. Al snel nam het agentschap een plaats in op de markt en werd erkend als een betrouwbare partner. Het fotobureau biedt een ruime keuze aan editorial en documentaire beelden.

Recent heeft ISOPIX met succes de distributie van gespecialiseerde bronnen op de markt geplaatst en biedt vandaag een uniek portfolio van creatieve, originele afbeeldingen, beschikbaar in “rights managed” of “royalty free”.

De inhoud van ISOPIX (foto’s en video’s) is gericht op zowel een sterke lokale en vernieuwde productie maar ook op een breed internationaal aanbod dat dagelijks rijker wordt met 15.000 Visuals.

ISOPIX verdeelt in België erkende en prestigieuze organisaties zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Belga, Starface, X17, August, enz. deze redactionele bronnen zijn reeds versterkt geweest door gespecialiseerde collecties zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc.

Sinds altijd, beschikt ISOPIX over een sterk team van fotografen en editors die opdrachten leveren aan de media, Belgische en internationale instellingen en bedrijven.

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België