Jean-Christophe HENNAUX treedt toe als SALES MANAGER bij ISOPIX

Jean-Christophe HENNAUX treedt toe als SALES MANAGER bij ISOPIX

ISOPIX zet zijn transformatie door en versterkt zijn management door de komst van Jean-Christophe HENNAUX als Sales Manager.

Jean-Christophe HENNAUX is zeker geen onbekende in ons vak, omdat hij soortgelijke functie bekleedde bij Reporters. Hij beschikt over een ongelofelijke ervaring op het gebied van premium fotografie en fotografische producties voor bedrijven.

Voor Paul MARNEF en Tom GASTMANS respectievelijk CEO et COO van ISOPIX, is het duidelijk: « Met de komst van Jean-Christophe HENNAUX kunnen we onze strategie als echte beeldpartner voor de media, communicatiebureaus en bedrijven voortzetten en consolideren.  Nadat we onze portfolio hebben opengesteld voor nichecollecties, is het werken een geweldige professional zoals Jean-Christophe een unieke kans voor ons om nieuwe projecten in te zetten».

Jean-Christophe HENNAUX is verheugd over de mogelijkheid om lid te worden van een team “dat erin gelooft”: « ISOPIX aarzelt niet om zichzelf in een steeds veranderende markt te ondervragen en grijpt snel nieuwe kansen aan. Ik sluit me aan bij een team dat een echte visie heeft op de toekomst van onze markt. Het opstellen van een premium collectie binnen de omgeving van ISOPIX is een spannende uitdaging voor mij. Vertrouwen op een uitgebreid netwerk van fotografen en ze terug in het centrum van het bureau plaatsen, dat is de uitdaging waar ik voor sta wanneer ik me bij ISOPIX aansluit. Het is al mijn expertise die ik ter beschikking stel voor een erkend bureau zowel in België als in het buitenland ».

Dankzij deze versterking zal het managementteam zijn strategie versterken:

  • Het aanbieden aan de media, de wereld van de communicatie en de bedrijven een ruime keuze van visuele content (foto’s, video’s en illustraties) beschikbaar via haar website: www.isopix.be (meer dan 40 miljoen beelden).

  • Het ter beschikking stellen voor de bedrijven van de expertise van een pro fotografen ploeg om hun visuele behoeften te antwoorden, corporate.isopix.be/about

  • Het aanraden van nieuwe communicatie tools aan de bedrijven

  • Het voorstellen van visuele oplossingen aan organisaties, internationale instellingen of bedrijven (beeldopnames, online zetten van beelden, distributie, perscommuniqués, beheren van archieven, …), www.isopix.be/ep-photo-service_nl.aspx

Het managementteam bestaat uit:

Paul MARNEF, CEO https://be.linkedin.com/in/paulmarnef

Tom GASTMANS, COO https://www.linkedin.com/in/tomgastmans

Jean-Christophe HENNAUX, SALES MANAGER https://www.linkedin.com/in/jean-christophe-hennaux-0b7b453

 

Contacteer ons
Over Isopix

Ons fotoagentschap werd opgericht in 1984.
ISOPIX heeft een expertise ontwikkeld in corporate fotografie. We ondersteunen bedrijven, Europese instellingen en andere organisaties in hun visuele communicatiebehoeften. Ervaren professionals: fotografen, videografen en redacteuren vereeuwigen al uw belangrijke momenten. Wij versterken uw projecten en illustreren ze met een echte kwaliteitsgarantie.

ISOPIX is ook een erkend persbureau dat een breed scala aan redactionele foto's en gespecialiseerde inhoud aanbiedt. We bieden een uniek portfolio van redactionele, creatieve en originele afbeeldingen, waarvan de inhoud dagelijks wordt verrijkt met 15.000 beelden.
We distribueren in België prestigieuze en erkende internationale fotoagentschappen zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Starface, X17, August , enz.. Deze redactionele collecties zijn recentelijk versterkt door gespecialiseerde bronnen zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc..

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België