Isopix introduceert vernieuwde stock website

Isopix introduceert vernieuwde stock website

Isopix, de belgische referentie voor creatieve fotografie, biedt haar klanten een nieuw platform aan. De website toont een brede selectie van beelden, vectoren en video’s. Nieuwe media komen elke dag ’s nachts aan.

Dit nieuw platform legt de nadruk op de zoekervaring voor de klant door middel van originele afbeeldingsfilters, het gemak van het kopen van afbeeldingen via het eenvoudige prijsbepalingssysteem en een sterk portfolio van afbeeldingen, vectoren en video's.

Dit platform kan globaal worden doorzocht of via specifieke specialiteiten.

Onze beeldredacteuren hebben de afbeeldingen samengesteld in specifieke secties:  Inspiration, Premium, Snapmobilefoto en Unconventional.

Indien U op onze algemene website het juiste beeld niet kunt vinden, raden we u aan om onze gespecialiseerde websites te bezoeken: Decoratie en tuinen, Food via Photocuisine en Stockfood of nog wetenschap.

Als alternatief en op verzoek, biedt Isopix nog steeds ondersteuning bij het opzoeken van het juiste beeld.

Je bent een zware gebruiker van afbeeldingen, vectoren of video's? Bezoek onze budgetcollectie: easyfotostock.

Vraag vandaag nog om een aangepaste prijsaanbieding. U kunt afzonderlijke afbeeldingen online kopen (creditcard of zakelijke rekening), maar we bieden ook abonnementsformules  (volume per maand, kwartaal of per jaar) en prepaid-formules aan waar u vooraf een bepaald aantal afbeeldingen kunt kopen met een aantrekkelijke prijsinstelling voor specifieke gebruiken.

Meld u vandaag aan om te profiteren van onbeperkte lightboxes, toegang tot uw vorige aankopen en sneller uitchecken. Als u een klant van Isopix bent, neem dan contact met ons op om een bevestiging van uw toegang te krijgen.

Meer vragen? Mail ons or of bel ons en we nemen snel contact met je op!

Contacteer ons
Over Isopix

ISOPIX werd opgericht in 1984. Al snel nam het agentschap een plaats in op de markt en werd erkend als een betrouwbare partner. Het fotobureau biedt een ruime keuze aan editorial en documentaire beelden.

Recent heeft ISOPIX met succes de distributie van gespecialiseerde bronnen op de markt geplaatst en biedt vandaag een uniek portfolio van creatieve, originele afbeeldingen, beschikbaar in “rights managed” of “royalty free”.

De inhoud van ISOPIX (foto’s en video’s) is gericht op zowel een sterke lokale en vernieuwde productie maar ook op een breed internationaal aanbod dat dagelijks rijker wordt met 15.000 Visuals.

ISOPIX verdeelt in België erkende en prestigieuze organisaties zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Belga, Starface, X17, August, enz. deze redactionele bronnen zijn reeds versterkt geweest door gespecialiseerde collecties zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc.

Sinds altijd, beschikt ISOPIX over een sterk team van fotografen en editors die opdrachten leveren aan de media, Belgische en internationale instellingen en bedrijven.

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België