Isopix stelt PantherMedia voor, de Europese referentie voor uw creatieve foto’s

Isopix stelt PantherMedia voor, de Europese referentie voor uw creatieve foto’s

Distributie in België, Luxemburg en Nederland van foto’s, illustraties, vectoren en video’s aan scherpe tarieven.

Vandaag is de behoefte aan een brede waaier van beelden nog nooit zo belangrijk geweest. De beelden zijn terug te vinden op alle niveaus hetzij voor uw interne of externe communicatie.
Een ander belangrijk element is de mogelijkheid om uw budget, ten alle tijde, onder controle te houden zodat je niet met verrassingen wordt geconfronteerd.

In reactie op deze twee facetten van het gebruik van foto’s heeft Isopix besloten om een langetermijnrelatie met PantherMedia op te bouwen, de Europese benchmark in betaalbare creatieve beelden.

PantherMedia heeft een zeer breed aanbod aan foto’s, illustraties, vectoren en binnenkort zullen er niet minder dan twee miljoen creative video clips beschikbaar zijn.

Voor Tomas Speight, CEO van PantherMedia, is de samenwerking met Isopix een unieke kans: "Isopix heeft de expertise en het zakelijk inzicht om het beste advies te geven aan potentiële klanten en voor hen de voordeligste opties te kiezen”.

Voor Paul Marnef, CEO van Isopix, gaat het om: " een antwoord te bieden aan de groeiende behoeftes van uitgevers, communicatie professionals en bedrijven die over zeer grote volumes van beelden wensen te beschikken die gebruikt kunnen worden voor een 360 graden communicatie”.

Tom Gastmans, COO van Isopix voegt toe: "onze klanten zullen de unieke kans hebben over grote volumes beelden te beschikken en tegelijkertijd dit aanbod te kunnen versterken door speciale producties. Isopix biedt een nieuwe vorm van samenwerking en advies in beide landstalen".

De website is reeds operationeel en klanten hebben de kans om zowel online te bestellen als beroep te doen op de ploeg van Isopix voor advies of offline bestellingen.

Isopix biedt u een nieuwe dynamiek voor uw visuele communicatie.

Over PantherMedia:

Panthermedia.net is een marktplaats voor Royalty Free afbeeldingen. Zowel de fotografen als de beeldkopers ontmoeten elkaar op hetzelfde platform. PantherMedia exploiteert zowel een foto community voor fotografen als een stockbureau voor beeldkopers.

PantherMedia.net  is een project van Panthermedia GmbH, gevestigd in München. Opgericht in 2004, verkoopt PantherMedia inmiddels haar beelden via meer dan 100 partners wereldwijd. Meer dan 50 000 fotografen zorgen er voor de database dagelijks met nieuwe beelden en vectoren te bevoorraden. De foto editors van PantherMedia zorgen er voor om elk beeld te controleren zowel op kwaliteit als op juridisch vlak. Elk aanvaard beeld wordt dan beschikbaar in de database zodat de klanten deze aan de hand van verschillende manieren van downloaden kunnen gebruiken.

Contacteer ons
Kristof Pierco Account Manager, Isopix
Over Isopix

ISOPIX werd opgericht in 1984. Al snel nam het agentschap een plaats in op de markt en werd erkend als een betrouwbare partner. Het fotobureau biedt een ruime keuze aan editorial en documentaire beelden.

Recent heeft ISOPIX met succes de distributie van gespecialiseerde bronnen op de markt geplaatst en biedt vandaag een uniek portfolio van creatieve, originele afbeeldingen, beschikbaar in “rights managed” of “royalty free”.

De inhoud van ISOPIX (foto’s en video’s) is gericht op zowel een sterke lokale en vernieuwde productie maar ook op een breed internationaal aanbod dat dagelijks rijker wordt met 15.000 Visuals.

ISOPIX verdeelt in België erkende en prestigieuze organisaties zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Belga, Starface, X17, August, enz. deze redactionele bronnen zijn reeds versterkt geweest door gespecialiseerde collecties zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc.

Sinds altijd, beschikt ISOPIX over een sterk team van fotografen en editors die opdrachten leveren aan de media, Belgische en internationale instellingen en bedrijven.

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België