Isopix jouw referentiepartner voor decoratie- en tuinfoto’s

Isopix jouw referentiepartner voor decoratie- en tuinfoto’s

De fotobank van Isopix bevat ook een volledig aanbod creatieve foto’s van decoratie en tuinen.

Donderdag 5 januari 2017 — Inrichten, herinrichten, je interieur of tuin verfraaien doorheen de seizoenen. Onze collecties decoratie- en tuinfoto’s leveren je tal van ideeën en inspiratie.

Nieuwe kleuren voor je muren of ramen, opbergideeën voor de verschillende ruimtes in huis, inspiratie om je badkamer, woonkamer of keuken om te toveren. Hoe richten we kleine of net grote ruimtes in en vinden we ideetjes voor een klein budget en voor elke leeftijdsklasse?

Alle mogelijke stijlen en sferen komen aan bod, van zeer uitgepuurd tot absolute kitsch, van warm en gezellig tot design.

In de Isopix-collecties vind je ook ideeën voor de decoratie van je kerst- of paastafel, voor Halloween en tal van DIY-ideetjes voor wie graag zelf iets in elkaar knutselt, naast leuke tips om voorwerpen van de rommelmarkt nieuw leven in te blazen.

Voor de tuin vind je tussen onze collecties praktische tips voor het inrichten van je tuin doorheen de verschillende seizoenen, of je nu in de stad woont of op het platteland.

Hoe moet je planten snoeien, vormsnoeien, verzorgen? Hoe leg je een vijver aan of maak je een verticale tuin?

In al deze foto's van de Isopix-collecties vind je massa’s originele ideeën om zelf uit te voeren, van de meest eenvoudige tot de meest complexe. Voor ieder wat wils.