Isopix, jouw partner voor historische beelden en foto’s

Isopix, jouw partner voor historische beelden en foto’s

Het fotoagentschap Isopix biedt je een ongelooflijk aanbod aan historische beelden en foto’s.

Isopix stelt je een collectie historische foto’s voor die teruggaan tot het begin van de 20e eeuw. Foto’s, maar ook tekeningen, karikaturen en posters.

Op onze website vind je alle significante momenten uit de wereldgeschiedenis terug: de twee grote wereldoorlogen, de Russische revolutie uit 1917, de Cubacrisis, ...

Maar ook foto’s van de geschiedenis van ons vlakke land, zoals foto’s van de brand in de Innovation in Brussel in 1967, concertbeelden van Jacques Brel, beelden van Eddy Merckx, foto’s van de prille kindertijd van Koning Filip, ...

Naast grote historische feiten vind je ook de grote historische figuren terug: Gandhi, Mandela, de Amerikaanse presidenten, Adolf Hitler, Albert Einstein, Mao Zedong, ...

Isopix staat ook voor de ‘kleine geschiedenis’ en bevat tal van foto’s en illustraties over het dagelijks leven, voorwerpen doorheen de tijd, de radio, de schrijfmachine, meubels, …

Contacteer ons
Over Isopix

ISOPIX werd opgericht in 1984. Al snel nam het agentschap een plaats in op de markt en werd erkend als een betrouwbare partner. Het fotobureau biedt een ruime keuze aan editorial en documentaire beelden.

Recent heeft ISOPIX met succes de distributie van gespecialiseerde bronnen op de markt geplaatst en biedt vandaag een uniek portfolio van creatieve, originele afbeeldingen, beschikbaar in “rights managed” of “royalty free”.

De inhoud van ISOPIX (foto’s en video’s) is gericht op zowel een sterke lokale en vernieuwde productie maar ook op een breed internationaal aanbod dat dagelijks rijker wordt met 15.000 Visuals.

ISOPIX verdeelt in België erkende en prestigieuze organisaties zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Belga, Starface, X17, August, enz. deze redactionele bronnen zijn reeds versterkt geweest door gespecialiseerde collecties zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc.

Sinds altijd, beschikt ISOPIX over een sterk team van fotografen en editors die opdrachten leveren aan de media, Belgische en internationale instellingen en bedrijven.

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België