Isopix is verheugd de samenwerking met Tim DIRVEN aan te kondigen

Isopix is verheugd de samenwerking met Tim DIRVEN aan te kondigen

Tim DIRVEN is een gerenommeerde fotograaf in de wereld van de verslaggeving in binnen- en buitenland. Tim DIRVEN, een groot fotograaf en reporter, wordt vaak gepubliceerd in de Belgische dagbladen, met name in De Morgen en De Tijd.

Hij is ook te zien in bekende internationale tijdschriften zoals National Geographic of Newsweek.

Tim DIRVEN reist de wereld rond op zoek naar het beeld dat het verschil zal maken.Zo voedt hij zijn persoonlijke projecten en draagt hij ook bij aan de productie van emotioneel geladen foto's. Niet-gouvernementele organisaties zoals Artsen Zonder Grenzen, het Rode Kruis, Oxfam, Damiaanactie, Dierenartsen Zonder Grenzen en Handicap International vertrouwen regelmatig op hem.

Maar Tim DIRVEN, dat is ook een "prijs" op de World Press Photo award, in de categorie "dagelijks leven", voor een fotoreportage over het leven van Afghaanse vluchtelingen, geproduceerd in opdracht van Artsen zonder Grenzen.

Story image

Tim organiseert ook regelmatig tentoonstellingen die hem internationale erkenning hebben opgeleverd. Hij is ook de auteur van verschillende prestigieuze boeken zoals "Yesterday People" in 2006 uitgegeven door het Fotomuseum Antwerpen of meer recentelijk "Karkas" in 2017 door Lannoo Publishing.

Story image

Jean-Christophe HENNAUX, Sales Manager: « ISOPIX is er erg trots op dat een auteur-fotograaf met zo'n ervaring en in staat om beelden van ongeëvenaarde kwaliteit te produceren zich bij het solide team van ISOPIX-fotografen heeft aangesloten. Tim DIRVEN is een bekende naam in de wereld van de fotografie, maar bovenal is het een aangrijpende blik op de realiteit van de mannen en vrouwen van deze tijd. Het is in ieder geval een bevestiging dat ISOPIX het referentiebureau in België is voor getalenteerde fotografen ».

Tim DIRVEN is verheugd en zeer gemotiveerd om zich aan te sluiten bij een team dat zich resoluut inzet voor de fotografie: « Ik wil gebruik maken van de zichtbaarheid van ISOPIX op de Belgische fotomarkt om mijn fotografische aanpak ten dienste te stellen van zijn klanten. Een iets andere fotografische benadering te bieden, maar in staat om visueel het verschil te maken ».

ISOPIX zal op die manier de redactionele en zakelijke markt een versterkt aanbod van talent kunnen presenteren dat kan voldoen aan hun behoeften op het gebied van fotoreportages.

Meer foto's van Tim DIRVEN op de website van ISOPIX.

Over Isopix

Ons fotoagentschap werd opgericht in 1984.
ISOPIX heeft een expertise ontwikkeld in corporate fotografie. We ondersteunen bedrijven, Europese instellingen en andere organisaties in hun visuele communicatiebehoeften. Ervaren professionals: fotografen, videografen en redacteuren vereeuwigen al uw belangrijke momenten. Wij versterken uw projecten en illustreren ze met een echte kwaliteitsgarantie.

ISOPIX is ook een erkend persbureau dat een breed scala aan redactionele foto's en gespecialiseerde inhoud aanbiedt. We bieden een uniek portfolio van redactionele, creatieve en originele afbeeldingen, waarvan de inhoud dagelijks wordt verrijkt met 15.000 beelden.
We distribueren in België prestigieuze en erkende internationale fotoagentschappen zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Starface, X17, August , enz.. Deze redactionele collecties zijn recentelijk versterkt door gespecialiseerde bronnen zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc..

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België