Isopix biedt tal van prestaties in het kader van de institutionele foto

Isopix biedt tal van prestaties in het kader van de institutionele foto

Het fotoagentschap Isopix, waarvan de activiteiten zijn gevestigd in Brussel, het hart van de Europese Unie, is gespecialiseerd in institutionele foto’s.

De ervaring van het agentschap Isopix op vlak van fotojournalistiek staat buiten kijf en zorgde ervoor dat het een stevige reputatie heeft verworven, een echte knowhow op vlak van de institutionele foto.

Deze knowhow stellen onze fotografen ook ten dienste van de communicatie van instellingen, ondernemingen en organisaties. Onze rol is het opwaarderen van mannen en vrouwen die hun identiteit willen tonen, door bijvoorbeeld dynamische portretten te maken die de gevoeligheid en het karakter van de gefotografeerde personen ten volste tot hun recht laten komen.

Binnen dit domein van de institutionele en ‘corporate’ communicatie, is ons team fotografen ook beschikbaar voor alle soorten evenementen. Ontdek onze portfolio op vlak van institutionele en ‘corporate’ fotografie.

Door je activiteiten en diensten voor de lens te brengen, helpt Isopix je bij het ontwikkelen van een positief imago voor en de opwaardering van je organisatie, door het merkimago te verbeteren. Ongeacht het evenement, onze staf van zowat 20 professionele fotografen biedt je al zijn ervaring aan. De meeste van onze fotografen beschikken over een perskaart (met onder meer toegang tot de Europese instellingen).

Ons fotoagentschap verzorgt bovendien de Fotoservice van het Europees Parlement en de Europese Raad. Ontdek onze selectie van de mooiste foto’s (de ‘best of’), genomen tijdens week 12 door het team fotografen van de Fotoservice van het Europees Parlement, die onder meer belast zijn met het documenteren van de activiteiten van de Voorzitter van het parlement en zijn leden: de Europese afgevaardigden, de plenaire zittingen zowel in Brussel als in Straatsburg, de officiële bezoeken van de staatshoofden.

Contacteer ons
Over Isopix

ISOPIX werd opgericht in 1984. Al snel nam het agentschap een plaats in op de markt en werd erkend als een betrouwbare partner. Het fotobureau biedt een ruime keuze aan editorial en documentaire beelden.

Recent heeft ISOPIX met succes de distributie van gespecialiseerde bronnen op de markt geplaatst en biedt vandaag een uniek portfolio van creatieve, originele afbeeldingen, beschikbaar in “rights managed” of “royalty free”.

De inhoud van ISOPIX (foto’s en video’s) is gericht op zowel een sterke lokale en vernieuwde productie maar ook op een breed internationaal aanbod dat dagelijks rijker wordt met 15.000 Visuals.

ISOPIX verdeelt in België erkende en prestigieuze organisaties zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Belga, Starface, X17, August, enz. deze redactionele bronnen zijn reeds versterkt geweest door gespecialiseerde collecties zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc.

Sinds altijd, beschikt ISOPIX over een sterk team van fotografen en editors die opdrachten leveren aan de media, Belgische en internationale instellingen en bedrijven.

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België