Het Franse persagentschap Sipa Press wordt in België vertegenwoordigd door Isopix

Het Franse persagentschap Sipa Press wordt in België vertegenwoordigd door Isopix

ISOPIX verdeelt in België de foto’s van het Franse persagentschap Sipa Press, kop- en voorloper van de fotojournalistiek.

Sipa Press is een van de drie grote agentschappen uit de gouden tijd van de fotojournalistiek, opgericht door Goksin Sipahioglu in 973 en marktleider binnen de sector in de jaren 80 en 90.

Vandaag staat Sipa Press voor dagelijks 10.000 nieuwe foto’s en reportages, actualiteitsfoto’s, foto’s uit de sportwereld, foto’s van Britse en Franse celebrity’s en van Europese gekroonde hoofden.
Daarnaast beschikt het agentschap over een schat aan meer dan 20 miljoen analoge archieven gemaakt door de grootste fotoreporters ter wereld. Van de Cubaanse rakettencrisis tot de coup in Praag, van de tragedie van de Olympische Spelen in München tot de gebeurtenissen in mei 1968, over fotografische documentatie van het festival van Cannes sinds zijn ontstaan tot nu.

Sipa Press heeft in zijn archieven uiteraard ook veel materiaal van de mannen en vrouwen die onze geschiedenis hebben gevormd, zoals generaal De Gaulle, François Mitterrand, Georges Simenon, Daniel Cohn-Bendit, Henri Salvador, Charles Aznavour, Rudolf Noureev, Marguerite Duras, Dalida, Jane Birkin, Serge Gainsbourg en vele anderen...

Contacteer ons
Over Isopix

Ons fotoagentschap werd opgericht in 1984.
ISOPIX heeft een expertise ontwikkeld in corporate fotografie. We ondersteunen bedrijven, Europese instellingen en andere organisaties in hun visuele communicatiebehoeften. Ervaren professionals: fotografen, videografen en redacteuren vereeuwigen al uw belangrijke momenten. Wij versterken uw projecten en illustreren ze met een echte kwaliteitsgarantie.

ISOPIX is ook een erkend persbureau dat een breed scala aan redactionele foto's en gespecialiseerde inhoud aanbiedt. We bieden een uniek portfolio van redactionele, creatieve en originele afbeeldingen, waarvan de inhoud dagelijks wordt verrijkt met 15.000 beelden.
We distribueren in België prestigieuze en erkende internationale fotoagentschappen zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Starface, X17, August , enz.. Deze redactionele collecties zijn recentelijk versterkt door gespecialiseerde bronnen zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc..

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België