Het beste van de foto’s en bijzondere video’s in één muisklik op het Isopix-platform

Het beste van de foto’s en bijzondere video’s in één muisklik op het Isopix-platform

Isopix, je partner voor foto’s bij uitstek sinds 1984, stelt je dagelijks een groot aantal kwaliteitsvideo’s en –foto’s voor.

Of het nu gaat om de meest recente reportages rond de actualiteit, entertainment, portretten van beroemdheden of gekroonde hoofden, sportevenementen, cultuurmanifestaties, maatschappelijke feiten of om de meest bijzondere beelden, verschillende miljoenen video's en foto’s worden dagelijks wereldwijd verspreid.

Isopix biedt zijn unieke knowhow aan sinds 1984, is op alle evenementen aanwezig en verzamelt het beste van dit werk op zijn website. Ontdek en kies in enkele muisklikken de beste beelden uit de hele wereld, dankzij de heldere en ergonomische interface ontwikkeld door Isopix.

Naast zijn uitzonderlijke archieven die meer dan 30 miljoen foto’s tellen, verzekert het agentschap ook de exclusieve verdeling in België van de meest prestigieuze fotopersagentschappen wereldwijd. Zo doen onder meer Sipa Press, Rex Shutterstock, Associated Press, Caters, Bauer, Action Press, X17, Visual Press Agency en Sunshine een beroep op Isopix voor de verdeling van hun werk, waardoor jij dan weer de ruimst mogelijke keuze hebt om de meest markante beelden van het moment te selecteren.

Contacteer ons
Bernadette Lepers Sales Manager, Isopix
Paul Marnef CEO, Isopix
Bernadette Lepers Sales Manager, Isopix
Paul Marnef CEO, Isopix
Over Isopix

Ons fotoagentschap werd opgericht in 1984.
ISOPIX heeft een expertise ontwikkeld in corporate fotografie. We ondersteunen bedrijven, Europese instellingen en andere organisaties in hun visuele communicatiebehoeften. Ervaren professionals: fotografen, videografen en redacteuren vereeuwigen al uw belangrijke momenten. Wij versterken uw projecten en illustreren ze met een echte kwaliteitsgarantie.

ISOPIX is ook een erkend persbureau dat een breed scala aan redactionele foto's en gespecialiseerde inhoud aanbiedt. We bieden een uniek portfolio van redactionele, creatieve en originele afbeeldingen, waarvan de inhoud dagelijks wordt verrijkt met 15.000 beelden.
We distribueren in België prestigieuze en erkende internationale fotoagentschappen zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Starface, X17, August , enz.. Deze redactionele collecties zijn recentelijk versterkt door gespecialiseerde bronnen zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc..

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België