Het beste van de foto’s en bijzondere video’s in één muisklik op het Isopix-platform

Het beste van de foto’s en bijzondere video’s in één muisklik op het Isopix-platform

Isopix, je partner voor foto’s bij uitstek sinds 1984, stelt je dagelijks een groot aantal kwaliteitsvideo’s en –foto’s voor.

Maandag 9 januari 2017 — Of het nu gaat om de meest recente reportages rond de actualiteit, entertainment, portretten van beroemdheden of gekroonde hoofden, sportevenementen, cultuurmanifestaties, maatschappelijke feiten of om de meest bijzondere beelden, verschillende miljoenen video's en foto’s worden dagelijks wereldwijd verspreid.

Isopix biedt zijn unieke knowhow aan sinds 1984, is op alle evenementen aanwezig en verzamelt het beste van dit werk op zijn website. Ontdek en kies in enkele muisklikken de beste beelden uit de hele wereld, dankzij de heldere en ergonomische interface ontwikkeld door Isopix.

Naast zijn uitzonderlijke archieven die meer dan 30 miljoen foto’s tellen, verzekert het agentschap ook de exclusieve verdeling in België van de meest prestigieuze fotopersagentschappen wereldwijd. Zo doen onder meer Sipa Press, Rex Shutterstock, Associated Press, Caters, Bauer, Action Press, X17, Visual Press Agency en Sunshine een beroep op Isopix voor de verdeling van hun werk, waardoor jij dan weer de ruimst mogelijke keuze hebt om de meest markante beelden van het moment te selecteren.

Paul Marnef CEO at Isopix