Het beste van de foto’s en bijzondere video’s in één muisklik op het Isopix-platform

Het beste van de foto’s en bijzondere video’s in één muisklik op het Isopix-platform

Isopix, je partner voor foto’s bij uitstek sinds 1984, stelt je dagelijks een groot aantal kwaliteitsvideo’s en –foto’s voor.

Of het nu gaat om de meest recente reportages rond de actualiteit, entertainment, portretten van beroemdheden of gekroonde hoofden, sportevenementen, cultuurmanifestaties, maatschappelijke feiten of om de meest bijzondere beelden, verschillende miljoenen video's en foto’s worden dagelijks wereldwijd verspreid.

Isopix biedt zijn unieke knowhow aan sinds 1984, is op alle evenementen aanwezig en verzamelt het beste van dit werk op zijn website. Ontdek en kies in enkele muisklikken de beste beelden uit de hele wereld, dankzij de heldere en ergonomische interface ontwikkeld door Isopix.

Naast zijn uitzonderlijke archieven die meer dan 30 miljoen foto’s tellen, verzekert het agentschap ook de exclusieve verdeling in België van de meest prestigieuze fotopersagentschappen wereldwijd. Zo doen onder meer Sipa Press, Rex Shutterstock, Associated Press, Caters, Bauer, Action Press, X17, Visual Press Agency en Sunshine een beroep op Isopix voor de verdeling van hun werk, waardoor jij dan weer de ruimst mogelijke keuze hebt om de meest markante beelden van het moment te selecteren.

Contacteer ons
Paul Marnef CEO, Isopix
Over Isopix

ISOPIX werd opgericht in 1984. Al snel nam het agentschap een plaats in op de markt en werd erkend als een betrouwbare partner. Het fotobureau biedt een ruime keuze aan editorial en documentaire beelden.

Recent heeft ISOPIX met succes de distributie van gespecialiseerde bronnen op de markt geplaatst en biedt vandaag een uniek portfolio van creatieve, originele afbeeldingen, beschikbaar in “rights managed” of “royalty free”.

De inhoud van ISOPIX (foto’s en video’s) is gericht op zowel een sterke lokale en vernieuwde productie maar ook op een breed internationaal aanbod dat dagelijks rijker wordt met 15.000 Visuals.

ISOPIX verdeelt in België erkende en prestigieuze organisaties zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Belga, Starface, X17, August, enz. deze redactionele bronnen zijn reeds versterkt geweest door gespecialiseerde collecties zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc.

Sinds altijd, beschikt ISOPIX over een sterk team van fotografen en editors die opdrachten leveren aan de media, Belgische en internationale instellingen en bedrijven.

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België