Het beeld dat u aan uw bedrijf wenst te geven is belangrijk? Isopix kan U helpen!

Het beeld dat u aan uw bedrijf wenst te geven is belangrijk? Isopix kan U helpen!

Foto's of video's. Portretten, evenementen, congressen, jaarlijks rapport, Isopix produceert volgens uw noden.

Erkende Foto en video partner sinds 1984, Isopix helpt bedrijven en organisaties hun visuele communicatie te versterken. Professionalisme en originaliteit zijn de rode draad van onze fotografen en hun portfolio's kun je meteen bekijken.

Buiten de garantie van een kwaliteit van een zeer hoog niveau, biedt Isopix u de volgende diensten aan:

  • Pro-editing van de beelden en beschrijving op IPTC normen.
  • Toegang tot de geproduceerde reportages 7/7 24/24.
  • Toegang tot de content in realtime (ook mogelijk op sociale media).
  • Distributie van de gemaakte productie naar de Belgische media.

U kunt onze ploegen boeken voor een halve dag of een volledige dag aan aantrekkelijke voorwaarden.

Aarzel niet om even te mailen of beter te bellen om uw noden even te bespreken, we zullen er voor zorgen om de juiste oplossingen te bieden binnen de kortste keren.

Contacteer ons
Over Isopix

ISOPIX werd opgericht in 1984. Al snel nam het agentschap een plaats in op de markt en werd erkend als een betrouwbare partner. Het fotobureau biedt een ruime keuze aan editorial en documentaire beelden.

Recent heeft ISOPIX met succes de distributie van gespecialiseerde bronnen op de markt geplaatst en biedt vandaag een uniek portfolio van creatieve, originele afbeeldingen, beschikbaar in “rights managed” of “royalty free”.

De inhoud van ISOPIX (foto’s en video’s) is gericht op zowel een sterke lokale en vernieuwde productie maar ook op een breed internationaal aanbod dat dagelijks rijker wordt met 15.000 Visuals.

ISOPIX verdeelt in België erkende en prestigieuze organisaties zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Belga, Starface, X17, August, enz. deze redactionele bronnen zijn reeds versterkt geweest door gespecialiseerde collecties zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc.

Sinds altijd, beschikt ISOPIX over een sterk team van fotografen en editors die opdrachten leveren aan de media, Belgische en internationale instellingen en bedrijven.

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België