Het beeld dat u aan uw bedrijf wenst te geven is belangrijk? Isopix kan U helpen!

Het beeld dat u aan uw bedrijf wenst te geven is belangrijk? Isopix kan U helpen!

Foto's of video's. Portretten, evenementen, congressen, jaarlijks rapport, Isopix produceert volgens uw noden.

Erkende Foto en video partner sinds 1984, Isopix helpt bedrijven en organisaties hun visuele communicatie te versterken. Professionalisme en originaliteit zijn de rode draad van onze fotografen en hun portfolio's kun je meteen bekijken.

Buiten de garantie van een kwaliteit van een zeer hoog niveau, biedt Isopix u de volgende diensten aan:

  • Pro-editing van de beelden en beschrijving op IPTC normen.
  • Toegang tot de geproduceerde reportages 7/7 24/24.
  • Toegang tot de content in realtime (ook mogelijk op sociale media).
  • Distributie van de gemaakte productie naar de Belgische media.

U kunt onze ploegen boeken voor een halve dag of een volledige dag aan aantrekkelijke voorwaarden.

Aarzel niet om even te mailen of beter te bellen om uw noden even te bespreken, we zullen er voor zorgen om de juiste oplossingen te bieden binnen de kortste keren.

Contacteer ons
Over Isopix

Ons fotoagentschap werd opgericht in 1984.
ISOPIX heeft een expertise ontwikkeld in corporate fotografie. We ondersteunen bedrijven, Europese instellingen en andere organisaties in hun visuele communicatiebehoeften. Ervaren professionals: fotografen, videografen en redacteuren vereeuwigen al uw belangrijke momenten. Wij versterken uw projecten en illustreren ze met een echte kwaliteitsgarantie.

ISOPIX is ook een erkend persbureau dat een breed scala aan redactionele foto's en gespecialiseerde inhoud aanbiedt. We bieden een uniek portfolio van redactionele, creatieve en originele afbeeldingen, waarvan de inhoud dagelijks wordt verrijkt met 15.000 beelden.
We distribueren in België prestigieuze en erkende internationale fotoagentschappen zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Starface, X17, August , enz.. Deze redactionele collecties zijn recentelijk versterkt door gespecialiseerde bronnen zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc..

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België