Heeft u video- of fotografen nodig om uw visuele identiteit te vergroten?

Heeft u video- of fotografen nodig om uw visuele identiteit te vergroten?

ISOPIX beantwoordt aan al uw verzoeken. Beelden zijn een essentieel element voor de communicatie van uw bedrijf. Of u nu op internet of via brochures communiceert , u verdient visuals die bij uw DNA passen.

Essentieel om uw klanten te bereiken via sociale netwerken of uw website, zal een goede foto- of videocapsule u ook toelaten om u verder te ontwikkelen. Optimaliseer uw imago samen met ons!

Story image

Van het portret van uw bedrijfsleider tot de reportage van uw grootste evenement van het jaar, onze teams van fotografen en videografen vereeuwigen al uw momenten. Wat uw project ook is, we illustreren het aan de hand van onze gegarandeerde kwaliteitsnormen.

De medewerkers van ons agentschap begeleiden u in uw creatieve denken. Voor al uw behoeften staat ons internationale netwerk van fotografen en videografen tot uw beschikking. Dit alles tegen competitieve en op maat gemaakte tarieven.

Maak van ISOPIX uw nieuwe visuele communicatiekracht dankzij onze vaardigheden en onze ervaring.

Aarzel niet om onze teams te contacteren voor een offerte, per e-mail hello@isopix.be of per telefoon +32 2 420 30 50.

Over Isopix

ISOPIX werd opgericht in 1984. Al snel nam het agentschap een plaats in op de markt en werd erkend als een betrouwbare partner. Het fotobureau biedt een ruime keuze aan editorial en documentaire beelden.

Recent heeft ISOPIX met succes de distributie van gespecialiseerde bronnen op de markt geplaatst en biedt vandaag een uniek portfolio van creatieve, originele afbeeldingen, beschikbaar in “rights managed” of “royalty free”.

De inhoud van ISOPIX (foto’s en video’s) is gericht op zowel een sterke lokale en vernieuwde productie maar ook op een breed internationaal aanbod dat dagelijks rijker wordt met 15.000 Visuals.

ISOPIX verdeelt in België erkende en prestigieuze organisaties zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Belga, Starface, X17, August, enz. deze redactionele bronnen zijn reeds versterkt geweest door gespecialiseerde collecties zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc.

Sinds altijd, beschikt ISOPIX over een sterk team van fotografen en editors die opdrachten leveren aan de media, Belgische en internationale instellingen en bedrijven.

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België