De wereld is veranderd. Gelukkig heeft de natuur ons altijd een positieve impuls kunnen geven.

De wereld is veranderd. Gelukkig heeft de natuur ons altijd een positieve impuls kunnen geven.

Samen met de lente komen we langzaamaan terug 'uit ons kot' : laten we daar energie uit putten ! Een unieke kans om de natuur te herontdekken in al haar schoonheid, op ontroerende maar ook soms op grappige wijze door middel van creatieve beelden.

Aanschouw de veelzijdigheid van de natuur op onze website. Onze fotografen, specialisten in thema's als fauna, flora en wetenschap, verheffen het moment tot nieuwe hoogtes. Prachtige foto's om uw artikels te illustreren en uw projecten naar waarde te schatten.
Ontdek onze uitzonderlijke foto's !

Story image

Maak van ISOPIX uw nieuwe visuele communicatiekracht dankzij onze vaardigheden en ervaring.

Story image

Aarzel niet om contact op te nemen met onze teams om meer te weten te komen over onze verschillende aantrekkelijke formules, per e-mail hello@isopix.be of per telefoon +32 2 420 30 50.

Fotocredits : Associated Press, Science Photo Library, Daïna Le Lardic, Frédéric Andrieu, Paul Marnef

Over Isopix

Ons fotoagentschap werd opgericht in 1984.
ISOPIX heeft een expertise ontwikkeld in corporate fotografie. We ondersteunen bedrijven, Europese instellingen en andere organisaties in hun visuele communicatiebehoeften. Ervaren professionals: fotografen, videografen en redacteuren vereeuwigen al uw belangrijke momenten. Wij versterken uw projecten en illustreren ze met een echte kwaliteitsgarantie.

ISOPIX is ook een erkend persbureau dat een breed scala aan redactionele foto's en gespecialiseerde inhoud aanbiedt. We bieden een uniek portfolio van redactionele, creatieve en originele afbeeldingen, waarvan de inhoud dagelijks wordt verrijkt met 15.000 beelden.
We distribueren in België prestigieuze en erkende internationale fotoagentschappen zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Starface, X17, August , enz.. Deze redactionele collecties zijn recentelijk versterkt door gespecialiseerde bronnen zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc..

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België