De wereld is veranderd en onze fotografen zijn klaar voor nieuwe uitdagingen.

De wereld is veranderd en onze fotografen zijn klaar voor nieuwe uitdagingen.

De gezondheid van u en uw medewerkers is essentieel voor ons. Onze fotografen hebben zich aangepast aan de nieuwe eisen van de veiligheid en "social distancing".

Communicatie blijft vandaag de dag belangrijker dan ooit.
Onze fotografen leggen al uw momenten vast.

​Wat uw project ook mag zijn: de maatregelen die u heeft genomen om de veiligheid van uw klanten te garanderen, het portret van uw manager of de opname van uw evenement, wij illustreren dit met een garantie van professionele kwaliteit.

Optimaliseer dit beeld met ons !

Story image

Bij ons agentschap vindt u een team van medewerkers die je ondersteunen in je creatieve denken. Voor al uw wensen staat ons internationale netwerk van fotografen tot uw beschikking. Dit alles tegen scherpe en op maat gemaakte prijzen.

​Maak van ISOPIX uw nieuwe visuele communicatiekracht dankzij onze vaardigheden en ervaring.

Story image

Aarzel niet om ons team te contacteren voor een offerte, per e-mail, [email protected] of per telefoon +32 2 420 30 50.

Over Isopix

Ons fotoagentschap werd opgericht in 1984.
ISOPIX heeft een expertise ontwikkeld in corporate fotografie. We ondersteunen bedrijven, Europese instellingen en andere organisaties in hun visuele communicatiebehoeften. Ervaren professionals: fotografen, videografen en redacteuren vereeuwigen al uw belangrijke momenten. Wij versterken uw projecten en illustreren ze met een echte kwaliteitsgarantie.

ISOPIX is ook een erkend persbureau dat een breed scala aan redactionele foto's en gespecialiseerde inhoud aanbiedt. We bieden een uniek portfolio van redactionele, creatieve en originele afbeeldingen, waarvan de inhoud dagelijks wordt verrijkt met 15.000 beelden.
We distribueren in België prestigieuze en erkende internationale fotoagentschappen zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Starface, X17, August , enz.. Deze redactionele collecties zijn recentelijk versterkt door gespecialiseerde bronnen zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc..

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België