De culinaire foto’s van Isopix: om duimen en vingers af te likken

De culinaire foto’s van Isopix: om duimen en vingers af te likken

Isopix, jouw partner bij uitstek voor beelden en foto’s van ‘food’ en alles wat met voeding te maken heeft.

Kwaliteit en exclusiviteit dat zijn de twee belangrijke sleuteltermen voor de nieuwe collecties culinaire foto’s en beelden voorgesteld door het agentschap Isopix.

Onze collectie beelden, vastgelegd door fotografen die gespecialiseerd en gepassioneerd zijn door het fotograferen van voeding, bevatten foto's om van te snoepen.

Maar onze collecties bevatten ook van de meest eenvoudige tot de meest complexe recepten, uit de Franse, Italiaanse, Europese keuken, enzovoort, stuk voor stuk boordevol smaak en kleur.

Maar evengoed dieet- en detoxrecepten voor elk budget, naast volledige reportages.

Isopix biedt ook video’s aan met masterclasses en gefilmde recepten.

Bovendien kan een team gespecialiseerd in dit domein je met raad en daad bijstaan in je keuze van afbeeldingen in functie van de seizoenen, bijzondere thema's of specifieke producten.

Contacteer ons
Over Isopix

ISOPIX werd opgericht in 1984. Al snel nam het agentschap een plaats in op de markt en werd erkend als een betrouwbare partner. Het fotobureau biedt een ruime keuze aan editorial en documentaire beelden.

Recent heeft ISOPIX met succes de distributie van gespecialiseerde bronnen op de markt geplaatst en biedt vandaag een uniek portfolio van creatieve, originele afbeeldingen, beschikbaar in “rights managed” of “royalty free”.

De inhoud van ISOPIX (foto’s en video’s) is gericht op zowel een sterke lokale en vernieuwde productie maar ook op een breed internationaal aanbod dat dagelijks rijker wordt met 15.000 Visuals.

ISOPIX verdeelt in België erkende en prestigieuze organisaties zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Belga, Starface, X17, August, enz. deze redactionele bronnen zijn reeds versterkt geweest door gespecialiseerde collecties zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc.

Sinds altijd, beschikt ISOPIX over een sterk team van fotografen en editors die opdrachten leveren aan de media, Belgische en internationale instellingen en bedrijven.

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België