De culinaire foto’s van Isopix: om duimen en vingers af te likken

De culinaire foto’s van Isopix: om duimen en vingers af te likken

Isopix, jouw partner bij uitstek voor beelden en foto’s van ‘food’ en alles wat met voeding te maken heeft.

Kwaliteit en exclusiviteit dat zijn de twee belangrijke sleuteltermen voor de nieuwe collecties culinaire foto’s en beelden voorgesteld door het agentschap Isopix.

Onze collectie beelden, vastgelegd door fotografen die gespecialiseerd en gepassioneerd zijn door het fotograferen van voeding, bevatten foto's om van te snoepen.

Maar onze collecties bevatten ook van de meest eenvoudige tot de meest complexe recepten, uit de Franse, Italiaanse, Europese keuken, enzovoort, stuk voor stuk boordevol smaak en kleur.

Maar evengoed dieet- en detoxrecepten voor elk budget, naast volledige reportages.

Isopix biedt ook video’s aan met masterclasses en gefilmde recepten.

Bovendien kan een team gespecialiseerd in dit domein je met raad en daad bijstaan in je keuze van afbeeldingen in functie van de seizoenen, bijzondere thema's of specifieke producten.

Contacteer ons
Over Isopix

Ons fotoagentschap werd opgericht in 1984.
ISOPIX heeft een expertise ontwikkeld in corporate fotografie. We ondersteunen bedrijven, Europese instellingen en andere organisaties in hun visuele communicatiebehoeften. Ervaren professionals: fotografen, videografen en redacteuren vereeuwigen al uw belangrijke momenten. Wij versterken uw projecten en illustreren ze met een echte kwaliteitsgarantie.

ISOPIX is ook een erkend persbureau dat een breed scala aan redactionele foto's en gespecialiseerde inhoud aanbiedt. We bieden een uniek portfolio van redactionele, creatieve en originele afbeeldingen, waarvan de inhoud dagelijks wordt verrijkt met 15.000 beelden.
We distribueren in België prestigieuze en erkende internationale fotoagentschappen zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Starface, X17, August , enz.. Deze redactionele collecties zijn recentelijk versterkt door gespecialiseerde bronnen zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc..

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België