De ‘best of’ van de week: een bloemlezing uit de redactionele foto’s en video’s van Isopix

De ‘best of’ van de week: een bloemlezing uit de redactionele foto’s en video’s van Isopix

Isopix stelt je wekelijks een selectie voor van de beste beelden – foto’s en video’s – die de Belgische en internationale actualiteit schetsen van de afgelopen week.

Ons fotopersagentschap maakt en verdeelt dagelijks duizenden beelden in België en wereldwijd. Foto’s van de actualiteit afkomstig van beroemde persagentschappen zoals Associated Press, Sipa Press, Rex Shutterstock, X17 of Visual Press Agency, en uiteraard de eigen productie van het fotografenteam van Isopix.

Uit deze duizenden foto’s van de actualiteit, sport, beroemdheden, royals, … maakt het redactieteam van Isopix een zorgvuldige keuze en selecteert het elke dag opnieuw de foto’s die extra aandacht verdienen.

De essentie van de actualiteit vastgelegd in één klik omvat uiteraard de politici die de actualiteit bepalen, maar evengoed de met vreugde stralende gezichten van topsporters die hun wedstrijd winnen, maar ook de wanhoop van wie het onderspit delft.

Het kan ook gaan om een veelzeggend gebaar, een gekke uitdrukking, gelukkige of net dramatische momenten, de vastberadenheid in de blik van de betogers die op straat komen om hun zaak te verdedigen, de confrontatie met de ordediensten, getuigenissen van solidariteit met slachtoffers in alle uithoeken van de wereld, indrukwekkende foto’s van natuurrampen. Kortom, in één klik (her)beleef je alle met emotie geladen momenten die de voorbije week de actualiteit bepaalden.

De ‘best of’ van deze selectie redactionele foto’s wordt je eenmaal per week aangeboden en dit elke week van het jaar. Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen en te genieten van deze bloemlezing met de beste foto's van week 14 van 2017.

Contacteer ons
Over Isopix

ISOPIX werd opgericht in 1984. Al snel nam het agentschap een plaats in op de markt en werd erkend als een betrouwbare partner. Het fotobureau biedt een ruime keuze aan editorial en documentaire beelden.

Recent heeft ISOPIX met succes de distributie van gespecialiseerde bronnen op de markt geplaatst en biedt vandaag een uniek portfolio van creatieve, originele afbeeldingen, beschikbaar in “rights managed” of “royalty free”.

De inhoud van ISOPIX (foto’s en video’s) is gericht op zowel een sterke lokale en vernieuwde productie maar ook op een breed internationaal aanbod dat dagelijks rijker wordt met 15.000 Visuals.

ISOPIX verdeelt in België erkende en prestigieuze organisaties zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Belga, Starface, X17, August, enz. deze redactionele bronnen zijn reeds versterkt geweest door gespecialiseerde collecties zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc.

Sinds altijd, beschikt ISOPIX over een sterk team van fotografen en editors die opdrachten leveren aan de media, Belgische en internationale instellingen en bedrijven.

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België