De ‘best of’ van de week: een bloemlezing uit de redactionele foto’s en video’s van Isopix

De ‘best of’ van de week: een bloemlezing uit de redactionele foto’s en video’s van Isopix

Isopix stelt je wekelijks een selectie voor van de beste beelden – foto’s en video’s – die de Belgische en internationale actualiteit schetsen van de afgelopen week.

Ons fotopersagentschap maakt en verdeelt dagelijks duizenden beelden in België en wereldwijd. Foto’s van de actualiteit afkomstig van beroemde persagentschappen zoals Associated Press, Sipa Press, Rex Shutterstock, X17 of Visual Press Agency, en uiteraard de eigen productie van het fotografenteam van Isopix.

Uit deze duizenden foto’s van de actualiteit, sport, beroemdheden, royals, … maakt het redactieteam van Isopix een zorgvuldige keuze en selecteert het elke dag opnieuw de foto’s die extra aandacht verdienen.

De essentie van de actualiteit vastgelegd in één klik omvat uiteraard de politici die de actualiteit bepalen, maar evengoed de met vreugde stralende gezichten van topsporters die hun wedstrijd winnen, maar ook de wanhoop van wie het onderspit delft.

Het kan ook gaan om een veelzeggend gebaar, een gekke uitdrukking, gelukkige of net dramatische momenten, de vastberadenheid in de blik van de betogers die op straat komen om hun zaak te verdedigen, de confrontatie met de ordediensten, getuigenissen van solidariteit met slachtoffers in alle uithoeken van de wereld, indrukwekkende foto’s van natuurrampen. Kortom, in één klik (her)beleef je alle met emotie geladen momenten die de voorbije week de actualiteit bepaalden.

De ‘best of’ van deze selectie redactionele foto’s wordt je eenmaal per week aangeboden en dit elke week van het jaar. Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen en te genieten van deze bloemlezing met de beste foto's van week 14 van 2017.

Contacteer ons
Over Isopix

Ons fotoagentschap werd opgericht in 1984.
ISOPIX heeft een expertise ontwikkeld in corporate fotografie. We ondersteunen bedrijven, Europese instellingen en andere organisaties in hun visuele communicatiebehoeften. Ervaren professionals: fotografen, videografen en redacteuren vereeuwigen al uw belangrijke momenten. Wij versterken uw projecten en illustreren ze met een echte kwaliteitsgarantie.

ISOPIX is ook een erkend persbureau dat een breed scala aan redactionele foto's en gespecialiseerde inhoud aanbiedt. We bieden een uniek portfolio van redactionele, creatieve en originele afbeeldingen, waarvan de inhoud dagelijks wordt verrijkt met 15.000 beelden.
We distribueren in België prestigieuze en erkende internationale fotoagentschappen zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Starface, X17, August , enz.. Deze redactionele collecties zijn recentelijk versterkt door gespecialiseerde bronnen zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc..

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België