Covid-19 / Gezondheid is essentieel voor ons

Covid-19 / Gezondheid is essentieel voor ons

We hopen dat jullie allemaal en je dierbaren gezond zijn en gezond zullen blijven in deze moeilijke tijd. Onze redactionele en verkoopteams, die gepassioneerd zijn door het informeren, staan tot uw beschikking om u een zo volledig mogelijke berichtgeving te bieden.

Uw contacten blijven bereikbaar, telefoons en e-mailadressen blijven ongewijzigd.

Onze fotografen blijven het nieuws volgen en behandelen en blijven beschikbaar voor elke specifieke missie.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren.

Uw Isopix Team

Over Isopix

ISOPIX werd opgericht in 1984. Al snel nam het agentschap een plaats in op de markt en werd erkend als een betrouwbare partner. Het fotobureau biedt een ruime keuze aan editorial en documentaire beelden.

Recent heeft ISOPIX met succes de distributie van gespecialiseerde bronnen op de markt geplaatst en biedt vandaag een uniek portfolio van creatieve, originele afbeeldingen, beschikbaar in “rights managed” of “royalty free”.

De inhoud van ISOPIX (foto’s en video’s) is gericht op zowel een sterke lokale en vernieuwde productie maar ook op een breed internationaal aanbod dat dagelijks rijker wordt met 15.000 Visuals.

ISOPIX verdeelt in België erkende en prestigieuze organisaties zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Belga, Starface, X17, August, enz. deze redactionele bronnen zijn reeds versterkt geweest door gespecialiseerde collecties zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc.

Sinds altijd, beschikt ISOPIX over een sterk team van fotografen en editors die opdrachten leveren aan de media, Belgische en internationale instellingen en bedrijven.

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België