AUGUST selecteert Isopix als Belgische partner

AUGUST selecteert Isopix als Belgische partner

Isopix versterkt zijn positie in de high-end celebrity portretmarkt door een distributieovereenkomst te sluiten met AUGUST, de in New York gevestigde fotoreferentie in termen van uitzonderlijke visuele content.

AUGUST, gelanceerd in 2007, vertegenwoordigt een groep van wereldberoemde elite-fotografen die uiteenlopende gebieden bestrijken zoals portretten, lifestyle, beauty en mode. De gemaakte foto’s zijn beschikbaar voor redactionele of commerciële licenties. De AUGUST portfolio omvat onderandere Michelangelo Di Battista, Martin Schoeller, TESH, Art Streiber, Cedric Buchet, Victor Demarchelier, Camilla Akrans, Austin Hargrave, Miller Mobley and Williams + Hirakawa.

Alle AUGUST-afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd, maar AUGUST kan dankzij uitstekende relaties met celebrity-publicisten en modelagenten , in de meeste gevallen goedkeuringsverzoeken versnellen en bekomen.

Belgische klanten kunnen zich gratis aanmelden op [email protected] om regelmatige meldingen te ontvangen waarin de laatste AUGUST-producties worden aangekondigd. Het Isopix-team kan onderzoeks- en rechten verificatie of assistentie bieden, om tegemoet te komen aan de redactionele of commerciële noden van onze klanten .

Voor Bill Hannigan, CEO van AUGUST: “ Isopix staat bekend om het werken met boutique fotoagentschappen en gespecialiseerde collecties. Ik ben er van overtuigd dat Isopix een sterke aanwezigheid zal creëren voor AUGUST op de Belgische markt.”

Paul Marnef, CEO en oprichter van Isopix, is ook erg blij met deze nieuwe stap voor Isopix: “ We zijn zeer tevreden met de komst van AUGUST in onze portefeuille. Dit positioneert Isopix als de Belgische referentie voor high-end foto’s.

OVER AUGUST:

AUGUST is een specifiek boutique fotoagenschap dat aan klanten een aparte visuele ervaring biedt. Afgezien van het unieke creatieve kaliber en de exclusiviteit van de fotografische productie van AUGUST, maakt  AUGUSTs grondige kennis van de collectie et het vermogen om een hoogwaardige kantenservice te leveren, een uitzonderlijke visuele hulpbron. AUGUST biedt een omgeving, gevoeligheid en ervaring in de verdeling van top fotografie die door klanten kan worden beschouwd als een aanvulling op traditionele agentschappen. AUGUST stelt zich ten doel een groep elite-fotografen te vertegenwoordigen op het gebied van portretten, levensstijl of beauty voor de editoriale en commerciële wereld. AUGUST is de exclusieve verdeler voor enkele van de meest creatieve en innovatieve fotografen van hun generatie zoals Martin Schoeller, TESH, Art Streiber, Victor Demarchelier, Miller Mobley, Brian Bowen Smith, Carlos Serrao, Danielle Levitt, Greg Williams, Max Vadukul et Williams.

De volledige portfolio kan worden geraadpleegd op de AUGUST website!

Neem voor meer informatie contact op met:

AUGUST
Cybele Sandy
Tel.: +1 212 777 0088
Email: [email protected]
www.augustimage.com

ISOPIX
Tom Gastmans
Tel.:  +32 (0)475 44 34 85
Email: [email protected]
www.isopix.be

Contacteer ons
Over Isopix

Ons fotoagentschap werd opgericht in 1984.
ISOPIX heeft een expertise ontwikkeld in corporate fotografie. We ondersteunen bedrijven, Europese instellingen en andere organisaties in hun visuele communicatiebehoeften. Ervaren professionals: fotografen, videografen en redacteuren vereeuwigen al uw belangrijke momenten. Wij versterken uw projecten en illustreren ze met een echte kwaliteitsgarantie.

ISOPIX is ook een erkend persbureau dat een breed scala aan redactionele foto's en gespecialiseerde inhoud aanbiedt. We bieden een uniek portfolio van redactionele, creatieve en originele afbeeldingen, waarvan de inhoud dagelijks wordt verrijkt met 15.000 beelden.
We distribueren in België prestigieuze en erkende internationale fotoagentschappen zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Starface, X17, August , enz.. Deze redactionele collecties zijn recentelijk versterkt door gespecialiseerde bronnen zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc..

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België