AUGUST selecteert Isopix als Belgische partner

AUGUST selecteert Isopix als Belgische partner

Isopix versterkt zijn positie in de high-end celebrity portretmarkt door een distributieovereenkomst te sluiten met AUGUST, de in New York gevestigde fotoreferentie in termen van uitzonderlijke visuele content.

AUGUST, gelanceerd in 2007, vertegenwoordigt een groep van wereldberoemde elite-fotografen die uiteenlopende gebieden bestrijken zoals portretten, lifestyle, beauty en mode. De gemaakte foto’s zijn beschikbaar voor redactionele of commerciële licenties. De AUGUST portfolio omvat onderandere Michelangelo Di Battista, Martin Schoeller, TESH, Art Streiber, Cedric Buchet, Victor Demarchelier, Camilla Akrans, Austin Hargrave, Miller Mobley and Williams + Hirakawa.

Alle AUGUST-afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd, maar AUGUST kan dankzij uitstekende relaties met celebrity-publicisten en modelagenten , in de meeste gevallen goedkeuringsverzoeken versnellen en bekomen.

Belgische klanten kunnen zich gratis aanmelden op hello@isopix.be om regelmatige meldingen te ontvangen waarin de laatste AUGUST-producties worden aangekondigd. Het Isopix-team kan onderzoeks- en rechten verificatie of assistentie bieden, om tegemoet te komen aan de redactionele of commerciële noden van onze klanten .

Voor Bill Hannigan, CEO van AUGUST: “ Isopix staat bekend om het werken met boutique fotoagentschappen en gespecialiseerde collecties. Ik ben er van overtuigd dat Isopix een sterke aanwezigheid zal creëren voor AUGUST op de Belgische markt.”

Paul Marnef, CEO en oprichter van Isopix, is ook erg blij met deze nieuwe stap voor Isopix: “ We zijn zeer tevreden met de komst van AUGUST in onze portefeuille. Dit positioneert Isopix als de Belgische referentie voor high-end foto’s.

OVER AUGUST:

AUGUST is een specifiek boutique fotoagenschap dat aan klanten een aparte visuele ervaring biedt. Afgezien van het unieke creatieve kaliber en de exclusiviteit van de fotografische productie van AUGUST, maakt  AUGUSTs grondige kennis van de collectie et het vermogen om een hoogwaardige kantenservice te leveren, een uitzonderlijke visuele hulpbron. AUGUST biedt een omgeving, gevoeligheid en ervaring in de verdeling van top fotografie die door klanten kan worden beschouwd als een aanvulling op traditionele agentschappen. AUGUST stelt zich ten doel een groep elite-fotografen te vertegenwoordigen op het gebied van portretten, levensstijl of beauty voor de editoriale en commerciële wereld. AUGUST is de exclusieve verdeler voor enkele van de meest creatieve en innovatieve fotografen van hun generatie zoals Martin Schoeller, TESH, Art Streiber, Victor Demarchelier, Miller Mobley, Brian Bowen Smith, Carlos Serrao, Danielle Levitt, Greg Williams, Max Vadukul et Williams.

De volledige portfolio kan worden geraadpleegd op de AUGUST website!

Neem voor meer informatie contact op met:

AUGUST
Cybele Sandy
Tel.: +1 212 777 0088
Email: cybele@augustimage.com
www.augustimage.com

ISOPIX
Tom Gastmans
Tel.:  +32 (0)475 44 34 85
Email: tomg@isopix.be
www.isopix.be

Contacteer ons
Over Isopix

ISOPIX werd opgericht in 1984. Al snel nam het agentschap een plaats in op de markt en werd erkend als een betrouwbare partner. Het fotobureau biedt een ruime keuze aan editorial en documentaire beelden.

Recent heeft ISOPIX met succes de distributie van gespecialiseerde bronnen op de markt geplaatst en biedt vandaag een uniek portfolio van creatieve, originele afbeeldingen, beschikbaar in “rights managed” of “royalty free”.

De inhoud van ISOPIX (foto’s en video’s) is gericht op zowel een sterke lokale en vernieuwde productie maar ook op een breed internationaal aanbod dat dagelijks rijker wordt met 15.000 Visuals.

ISOPIX verdeelt in België erkende en prestigieuze organisaties zoals Associated Press, Sipa Press, Splash, Rex Shutterstock, Camera Press, Belga, Starface, X17, August, enz. deze redactionele bronnen zijn reeds versterkt geweest door gespecialiseerde collecties zoals AKG Images, Stockfood, Photocuisine, Living4Media, Science Photo Library, etc.

Sinds altijd, beschikt ISOPIX over een sterk team van fotografen en editors die opdrachten leveren aan de media, Belgische en internationale instellingen en bedrijven.

Isopix
Fritz Toussaintstraat, 55 / A.4
1050 Brussel
België